Paulatxo : bizitzaren amaiera haur eta nagusiei kontatua - Javaux, Amélie; Masson, Annick; Poumay, Aurore; Huque, Corinne; Waxweiler, Charline; Meabe, Miren Agur (Donostia : Ttarttalo, 2019)
Paulatxo gaixorik dago, oso larri, eta medikuak ezin du sendatu. Une latz honetan, hurbilekoak haren ondoan egon eta sufrimendua arintzen saiatuko dira. Paulatxo istorio hunkigarria da haurrekin nahiz gurasoekin bizitzaren amaierako probaz hitz egiteko. Maitasunari eta atxikimenduari buruzko ipuin bat.
5 urtetik aurrera (urdina)
Paulette
Keywords: Heriotza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak