Elkar ezagutzeko elkarrizketa bat : [Unitate didaktikoa - Helduen Hezkuntza] - Berritzegune Nagusia; Euskadi. Hezkuntza Saila (Bilbo : Berritzegune Nagusia)
Gure inguruko pertsonekin hitz egitea hizkuntza- eta gizarte-eremukojarduera bat da. Solasaldi libreek eta elkarrizketa arautuek elkarrenezagutza sustatzen dute, eta gizartean sortzen den informazioa eskuragojartzen digute.
Helduen Hezkuntza - III-3. maila.
Keywords: Baliabide digitalak; Helduen Hezkuntza - Hizkuntza- eta gizarte-esparrua; Curriculumeko baliabideak