Matematika interaktiboa DBH2 / Ramon Iriondo Bergara - Iriondo, Ramon (R400, 2019)
Webgune honetan aurkezten dudan materiala Derrigorrezko Bigarren Hezkuntzako lehen eta bigarren mailarako aurkezpenez eta ariketa interaktiboz osatuta dago. Bertan, bost atal bereizi ditut: aritmetika, aljebra, geometria, proportzionaltasuna eta estatistika.