Kika Supersorgina eta mandolanerako bidaia / Knister ; [marrazkiak, Birgit Rieger ; itzulpena, Iñaki Aristondo Barreras] - Knister (Kika supersorgina (Gero), 2011)
Mandolango erresuma harrigarriko Bisir Nagusiak presako laguntza eskatu dio Kika Supersorginari! Baina, toki exotiko horretara iritsi bezain laster, Kikari etsai gaizto bat hasten zaio zelatan; gainera, munduaren azken muturreko kanposantua zeharkatu beharra ere izango du Hiri Debekatu beldurgarrira iristeko... Edizo berezi honek "Kika Superbruja y el viaje a Mandolán" filmeko irudi sorta hautatu bat dauka barnean.