Kika Supersorgina eta mandolanerako bidaia - Knister; Aristondo Barreras, Iñaki; Rieger, Birgit (Madrid : Bruño : Bilbao : Mezulari, 2011)
Mandolango erresuma harrigarriko Bisir Nagusiak presako laguntza eskatu dio Kika Supersorginari! Baina, toki exotiko horretara iritsi bezain laster, Kikari etsai gaizto bat hasten zaio zelatan; gainera, munduaren azken muturreko kanposantua zeharkatu beharra ere izango du Hiri Debekatu beldurgarrira iristeko... Edizo berezi honek "Kika Superbruja y el viaje a Mandolán" filmeko irudi sorta hautatu bat dauka barnean.
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Hexe Lilli Die Reise nach Mandolan
Keywords: Sorginak; Magia; Fantasia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak