Ametsen liburua = El libro de los sueños = Le libre des rêves = The book of dreams - Munárriz, Fermín; Urain, Jokin; Avellana, Virginia; Maramara taldea (Donostia : Astero, 2015)
Berezia da liburu hau, ezohikoa. Ehunka autore dituelako, baita altxor moduan bere barruan gordetzen duenagatik ere: paperezko kutxa honetan emozioak, gurariak, itxaropenak ezarri dituzten euskal emakume eta gizon askatasun gabetuen ametsak. Askatasun ametsak. Galdera xumea da egitasmoaren sorrera: Presoek zer dute amets? Zer amesten dute exiliatuek, urrutietara deportatuek?
Testuak euskaraz, gaztelaniaz, ingelesez eta frantsesez
Keywords: Euskal presoak -- Kultura-jarduera; Monografiak