Herritarren ahotsak - Transmisioa ikasgelan : Euskaraz bizi nahi dut - Agirrebeña Ubera, Aintzane; Lizeaga Elizalde, Irati; Odria Esnal, Haizea; Zabala Alberdi, Josune; Etxeberria Elortza, Idoia; Badihardugu Euskara Elkartea (Eibar); Euskal Herriko Ahotsak (: Badihardugu Euskara Elkartea Eibar, 2019)
Euskaraz bizi nahia eta ahaleginak. Horixe da bideo honen oinarria. Euskaraz bizi nahi duten hainbat pertsonaren testigantzekin osatuta dago, hirietan eta eremu nahiko erdaldunetan bizi direnak.
2019/09/20
2019/09/20
2019/09/20
DBH, 1-4 mailak
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2018ko deialdia)
2019/09/20
Keywords: Euskara -- Erabilera; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak