Ametsetan / egilea, Artifikzio Filmak (2019)
En Tol Sarmiento (ETS) taldearen bizitza deskribatzen duen filma da, hamabi urteko historia, konposizio prozesuak eta taldearen garapena musikari bakoitzaren esparru pertsonalean sakonduz.