Sorginkeria izoztua / gidoia, Maxe L'Hermenier ; marrazkia, Yllya ; kolorea, Magali Poli-Rivière ; [itzulpena, Miel A. Elustondo ; moldaketa grafikoa, Gregorio Muro] - L' Hermenier, Maxe (Isaline (Harriet), 2019)
-Zer dela-eta zara horren arraroa, Isaline? -Egia esatea nahi baduzu, sekretu bat daukat, baina inork ez du jakin behar... sorgina naiz! Abentura honetan elurretako txangoa egitera joango naiz. Thomasekin denbora igarotzeko modu ederra, baina... orduantxe, doi, sorginek magia-azterketa egin nahiko didate! Amama etorriko zait sorginkeria-ikasgaiak ematera, eta, hori asko ez dela, Laurie gogaikarria nire logelan geratuko da. Amorragarria! Bestalde, ikasle berri bat etorriko da eskolara eta denon arreta bereganatuko du, Thomasena bereziki... Azkenean, ezer ere ez da aterako aurreikusita zegoen moduan. Ufff... Ez dago erraz gainerakoak bezalako neska izatea, erdisorgina zarenean, batik bat!