Kika Supersorgina eta adarbakarra - Knister; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli; Zabala, Itziar; Rieger, Birgit (Madrid : Bruño ; Bilbao : Mezulari, 2017)
Abentura honetan, Kika Elfoen Erresuma fantastikora doa bidaian. Adarbakar baten bizkarraren gainean hegan egitea da bere ametsa! Baina adarbakarrak arriskuan daude, Casiopeo batez ere, adar dirdiratsua duelako... Itzalen Erresumako Ilun Gaiztoak adarra kendu nahi dio! Asmatuko ote du Kikak laguna salbatzen?
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Hexe Lilli und das leuchtende Einhorn
Keywords: Fantasia; Magia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak