Gizarte Zientziak : Lehen Hezkuntza 1 / egilea, Susana Gonzalo Gamo ; elkarte laguntzailea, Gamifica Tu Aula taldea ; [itzulpena, Bakun SL] - Gonzalo Gamo, Susana (EIMA 1 (2019ko deialdia), 2019)
"Gizarte Zientziak LMH 1" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Jakintzaren Zaindariak" proiektuaren barnean dago.Hezkuntza proposamen hau konpetentzien araberako ikaskuntzan oinarrituta dago eta metodologia aktiboak praktikan jartzeko aukera ematen du.