Gizarte Zientziak : Lehen Hezkuntza 2 / egileak, David Blanco Laserna, Susana Gonzalo Gamo, Raquel Mancheño González ; elkarte laguntzailea, Gamifica Tu Aula taldea ; [itzulpena, Bakun SL] - Blanco Laserna, David; Gonzalo Gamo, Susana; Mancheño González, Raquel (EIMA 1 (2019ko deialdia), 2019)
"Gizarte Zientziak LMH 2" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Jakintzaren Zaindariak" proiektuaren barnean dago.Hezkuntza proposamen hau konpetentzien araberako ikaskuntzan oinarrituta dago eta metodologia aktiboak praktikan jartzeko aukera ematen du.