Gizarte Zientziak : Lehen Hezkuntza 5 / elkarte laguntzailea, Gamifica Tu Aula taldea ; [itzulpena, Bakun SL, Jabi Artaraz, Mikel Artaraz] - Artaraz Bengoetxea, Jabi; Artaraz, Mikel (EIMA 1 (2019ko deialdia), 2019)
"Gizarte Zientziak LMH 5" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Jakintzaren Zaindariak" proiektuaren barnean dago.Hezkuntza proposamen hau konpetentzien araberako ikaskuntzan oinarrituta dago eta metodologia aktiboak praktikan jartzeko aukera ematen du.