Naturaren Zientziak : Lehen Hezkuntza 1 / egileak, Susana Gonzalo Gamo, Raquel Mancheño González ; elkarte laguntzailea, Gamifica Tu Aula taldea ; [itzulpena, Bakun SL] - Gonzalo Gamo, Susana; Mancheño González, Raquel (EIMA 1 (2019ko deialdia), 2019)
"Naturaren Zientziak LMH 1" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Jakintzaren Zaindariak" proiektuaren barnean dago.Hezkuntza proposamen hau konpetentzien araberako ikaskuntzan oinarrituta dago eta metodologia aktiboak praktikan jartzeko aukera ematen du.