Naturaren Zientziak : Lehen Hezkuntza 3 - de la Mata de la Mata, María del Mar; García Iglesias, José Javier; Gamifica Tu Aula taldea; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
"Naturaren Zientziak LMH 3" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Jakintzaren Zaindariak" proiektuaren barnean dago.Hezkuntza proposamen hau konpetentzien araberako ikaskuntzan oinarrituta dago eta metodologia aktiboak praktikan jartzeko aukera ematen du.
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2019ko deialdia)
2019/01/23
2019/02/08
LMH, 3. maila
2019/02/08
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak