Matematika : Lehen Hezkuntza 2 [Proposamen didaktikoa] / [argitalpen proiektua eta edukien zuzendaritza, GE-eko Lehen Hezkuntzako Hezkuntza Proiektuen Departamentua ; itzulpena, Bakun SL] (EIMA 1 (2019ko deialdia), 2019)
"Matematika LMH 2 - Proposamen didaktikoa" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Jakintzaren Zaindariak" proiektuaren barnean dago. LMH 2ko materialen gidaliburua da hau.Hezkuntza proposamen hau konpetentzien araberako ikaskuntzan oinarrituta dago eta metodologia aktiboak praktikan jartzeko aukera ematen du.