Euskara eta Literatura : Lehen Hezkuntza 3 / egileak, Ibaizabal taldea ; elkarte laguntzailea, Gamifica Tu Aula taldea ; [testuaren zuzenketa, Aztiri Itzulpen Zerbitzuak] (EIMA 1 (2019ko deialdia), 2019)
"Euskara eta Literatura LMH 3" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Jakintzaren Zaindariak" proiektuaren barnean dago.Hezkuntza proposamen hau konpetentzien araberako ikaskuntzan oinarrituta dago eta metodologia aktiboak praktikan jartzeko aukera ematen du.