Euskara eta Literatura : Lehen Hezkuntza 3 - Gamifica Tu Aula taldea; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi); Ibaizabal Taldea ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
"Euskara eta Literatura LMH 3" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Jakintzaren Zaindariak" proiektuaren barnean dago.Hezkuntza proposamen hau konpetentzien araberako ikaskuntzan oinarrituta dago eta metodologia aktiboak praktikan jartzeko aukera ematen du.
2019/01/23
2019/02/08
LMH, 3. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2019ko deialdia)
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2020ko deialdia)
2019/02/08
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak