Euskara eta Literatura : Lehen Hezkuntza 2 [Proposamen didaktikoa] - Arteagoitia, Garazi; Granado, Nekane; Aio, Andoni; Alonso, Aitziber; Dueso, Antton; Hernández Pintor, Nuria; Lee, Anabel; Mitxelena, Iosu; Morente, Enrique; Ortega, Manu; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi); Muxote Potolo Bat ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
"Euskara eta Literatura LMH 2 - Proposamen didaktikoa" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Jakintzaren Zaindariak" proiektuaren barnean dago. LMH 4ko materialen gidaliburua da hau.Hezkuntza proposamen hau konpetentzien araberako ikaskuntzan oinarrituta dago eta metodologia aktiboak praktikan jartzeko aukera ematen du.
2019/04/11
2019/04/11
LMH, 2. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2019ko deialdia)
2019/04/11
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak