Euskara eta Literatura : Lehen Hezkuntza 5 [Proposamen didaktikoa] / [argitalpen proiektua eta edukien zuzendaritza, GE-eko Lehen Hezkuntzako Hezkuntza Proiektuen Departamentua ; laguntzaileak, Amagoia Garayo ... et al. ; euskarazko zuzenketa, Aztiri Itzulpen Zerbitzuak] - Garayo, Amagoia; Granado, Nekane; Arizmendiarrieta, Kattalin; Perez Malumbres, Janire (EIMA 1 (2019ko deialdia), 2019)
"Euskara eta Literatura LMH 5 - Proposamen didaktikoa" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Jakintzaren Zaindariak" proiektuaren barnean dago. LMH 4ko materialen gidaliburua da hau.Hezkuntza proposamen hau konpetentzien araberako ikaskuntzan oinarrituta dago eta metodologia aktiboak praktikan jartzeko aukera ematen du.