Larrialdiak 112 . Haur Hezkuntza 3 urte - Susana Domínguez; Moreno, Marival; Menéndez, Pilar; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madril : SM Ikasmina, 2019)
Larrialdi-zerbitzua hurbilduko zaizkie ikasleei, eta istripuei aurrea hartzearen bitartez, giza gorputza sakonago ezagutuko dute.
2019/04/08
2019/04/08
Haur Hezkuntza, 3 urte
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2019ko deialdia)
2019/04/08
Keywords: Proiektuetan oinarritutako ikaskuntza (POI); Larrialdiak; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak