Hitzen iruditegia : euskararen edertasuna irudikatuz - Arzelus, Ane (Denonartean : Berriozar, 2019)
Hitzak eta irudiak, irudimena eta hizkera beti egon dira estu-estu lotuta. Hitzen iruditegiak gure hizkuntzak gauzak izendatzeko duen moduari egin nahi dio so, ilustrazioen bidez irudikatuz nola antzematen den mundua euskaraz. Arrasto kulturalak, anekdota historikoak ea bitxikeriak aurkituko dituzu liburu honetan. Helburua? Hobeto ulertzea euskal bizimodua eta gure hitzei buruzko hausnarketa piztea.
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura