Interneteko krokodiloaren kasua / Joachim Friedrich ; ilustrazioak, Mikel Valverde ; itzulpena, Gerardo Markuleta - Friedrich, Joachim (Lau lagun eta erdi (Giltza), 2010)
Kasu ilunak argitzeko duen zaletasunak eraginda, Txarli & Company detektibe-agentziak beste abentura bat biziko du. Orain Interneten iragartzen dituzte beren zerbitzuak. Hala ere, Estefi azkarrak nahaste-borraste ederrean sartuko du taldea.