Komedia serio bat / zuzendaria, Lander Camarero; gidoia, Lander Camarero, Mohammed Rohaima, Nizar Rawi (2016)
Iraq Short Film Festival-eko zuzendari Nizar Rawik, komedia bat egitea erabaki du, bere jaialdian genero honetako ezer aurkezten ez dela eta gogaituta. Honekin, bere herrialdean komediaren produkzioa sustatzeaz gain, munduak irakiarrei buruz duen irudia aldatu nahi du. Gezurrezko dokumentala dela dio Lander Camarero egileak.