Adur eta Izar Amalurra zaintzen - Romeo, Xabi; Bergara, Aritza; Roselló, Yago; Romero, Tatxen (Bilbao : Samuraitxiki, 2018)
Abentura berri honetan Adur eta Izarrek Amalurra zaintzea zein garrantzitsua den ikasiko dute. Amamaren baserriko ganbaran topatuko duten liburu magikoaren bitartez, bidaia zoragarria egingo dute Amalurra salbateko sei elementuen bila. Gugatik... etorriko diren neska.mutilengatik... Amalurra zaintzen.
CD-ROMa Euskal Herriko sendabelarrei buruzkoa da.
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Abenturak; Naturarekiko maitasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Sendabelarrak -- Euskal Herria; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak