Giza migrazioak lehen eta orain - Arrayet, Eduardo; Martinez Lizarduikoa, Ekain (Donostia : Gaiak, 2007)
"Giza migrazioak lehen eta orain". Migrazioak mundu zabalean eta historian zehar etengabe izan dira. Euskal Herriak, gainera, ondo ezagutu du fenomeno hori. Egun bizi dugun immigrazioak, ordea, beste garai batzuetakoekin alderatuz gero, oso bestelako tipologia du. Gero eta garrantzitsuagoa den gai horri ekiten dio liburu honek, ikuspegi eguneratua, zabala eta kritikoa izan dezagun.
2007/07/17
Webgrafia: 151-152. or.
2007/07/17
Keywords: Gizakia -- Migrazioak; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak