Kinito egunak - Elortza Antia, Jabi (Donostia : Elkar, 2018)
16 urteko mutil-kuadrilla bat, Bilbon, 80ko hamarkada amaieran. Parrandak eta neskak dituzte buruan, pozik bizi dira antza, baina axolagabetasun itxura horren azpian urak ez daude horren bare: taldeko baten lepotik barrez ibiltzeko ohitura hartu dute, hura bihurtu dute txantxa eta irain guztien jomuga, eta inork ez daki egoera nondik lehertuko den...
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Nerabeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Eskola-jazarpena; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak