Gabon zoriontsuak Burgi! - Melling, David J.; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Euba] : Ibaizabal, 2018)
Gabonak dira, eta Burgiren lagunak hain zoriontsu daude, ziria sartzen ari baitzaizkio, etengabe. Zorionez, Rudi ezagutu dute, elur orein berezia, oso, eta beren etxea behar bezala apaintzen lagunduko die. Burgik apaintzeko zuhaitz perfektua bilatu nahi du. Besarkadak eta gabonetako magia lortzen lagunduko diozu?
0-4 urte (urdina)
Jat. izenb.: Merry Christmas, Hugless Douglas
Keywords: Hartzak; Eguberriak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak