Mothman. Sits erraldoiaren gordelekua / [testua] Pete Johnson ; irudiak, Tom Percival ; itzulpena, Miren Ibarluzea - Johnson, Pete (Spook School (Desclée de Brouwer), 2012)
Mamu izanda eskolara joan behar dela jakitean, Charlie ez da batere poztu. Bai, ordea, jakin duenean hormak zeharkatzen eta gauzak mugiarazten ikasiko duela! Prest ote daude Charlie eta bere lagun berria, Lewis, Spook Squad brigadarekin bat egiteko? Lehenbiziko misioa Mothman ikertzea izango da: sits erraldoia da, atzapar izugarriak ditu eta hats zein aldarte izugarriagoak...