Autobusaren zain - Olaizola Borda, Alaitz; Ortega, Manu (Donostia : Erein, 2010)
Udako arratsalde ekaiztsu batean, autobus geltoki batean, jende multzoa elkartzen joango da, zein baino zein xelebreagoa. Autobusa itxaroten ari diren bitartean, beraien arteko liskarren berri izango dugu, umore ederrean: Biloba galdu duen amona, inork baino gehiago ikusten duen itsua, edozer lapurtzen duen lapurra, egunkari saltzailea...
10-12 urte bitartekoentzat (berdea)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Azaleko tituloa: Esketxak
Keywords: Antzerkia irakaskuntzan; Ahozkotasuna; Umorea; Antzerkia; Haur eta Gazteentzako Literatura