Badatoz piratak! - Condon, John; Hunt, Matt; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
Badatoz piratak! Azkar! Ezkutatu denok! Tom zelatan dago. Itsasontzi bat ikustean, alarma jotzen du, baina han ez da agertzen piratarik. Denak daude Tomen abisuekin asper-asper eginik! Baina zer gertatuko da piratak benetan agertzen badira?
5 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: The pirates are coming!
Keywords: Itsaslapurrak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak