Erdia falta da - Santisteban, Karlos; Santisteban, Eider (Bilbao : Beta III Milenio, 2011)
Iratxe eta Josu lagunak baino zerbait gehiago dira: maiteminduta daude. Abentura eta ezustez beteta dagoen ipuin honetan neska-mutilak halako zurrunbilo zoro batean harrapatuta daude eta, bidenabar, hainbat gaitaz hitz egiteko aukera izango dute. Bidean denetarik dago: bihotz erdian jotzen duten olerki eta eztenak, galtzerdi-metak, Euskal Herria zeharkatzen duen korrika, erdi beteta erdi hutsik dagoen euskararen botila, umorea, gertaera erdiragarriak...
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Nerabeen maitasuna; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak