Erremedio bikaina / Gladys Herrera Patiño ...[et al.] - Herrera Patiño, Gladys (Solas egiteko ipuinak, 2003)
"Solas egiteko ipuinak" bildumako audio-istorioa, harremanak jartzeari buruzkoa. Elena gripeak jota dago eta, konturatu gabe, Josuren gainean eztul egiten du etengabe. Josu gizajoak ez daki nola aurre agin egoerari. Hamaika gauza bururatzen zaio hitz egitea erabakitzen duen arte, eta... erremedio bikaina! Uste baino errezagoa izan da.