Kamile aita eta ama ez daude haserre / [testua] Nancy Delvaux ; [ilustrazioak] Aline de Pétigny ; [itzulpena, Aztiri itzulpen zerbitzuak] - Delvaux, Nancy (Kamile (Ttarttalo), 2007)
Jolas-orduan Unai triste samar dago. Gurasoak banandu egin dira eta kezkatuta dago, beharbada, bere erruz bananduko zirela pentsatzen duelako. Kamilek antzeko pentsamendua izan du baina, azkenean, lasaitu dira: "Lasai, Unai, aitatxoren eta amatxoren maite kuttunak gara!".