Maite dut zen izatea - Fouquier, Elsa; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2019)
Txikitxoenen ongizatea garatzeko 6 doinu, 6 irudi eta 6 jarrera biltzen dituen liburu soinuduna: egunsentia, baso lasaian, Tibeteko mendiak, ur azpian, urmaelaren inguruan eta udako gaua. Sakatu ikonoen gainean eta entzun ZEN musikaren soinu leunak.
2 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Meditazioak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak