Beldhaurrak masajeatzeko poemak - Sancho Herrero, Susana; Sancho, Marta; Gimenez, Nere (Irun : Gaumin, 2019)
Irakurtzeko eta sentitzeko liburua duzu hau. Laztanak, poesia, maitasuna, irribarrea, musika edota jolasa izango dira eskaintza eta beldurren masaje-emaileak, norberak duen barne-haurrari edota alboan duzunari. Hauxe ez da masaje terapeutikoen gida. Hitzen eta eskuen fereken joan-etorrian murgilduko zara, giro intimo eta maitagarrian. Eskuak bezain leunak izan baitaitezke hitzak ere. Zeuk aukeratu unean-unean. Gau-mamuak, bazterkeria, teknologia-kalteak, bakardadea... Egoera "natural" horien aurreko antidotoa eta errezeta erraza da ("errazeta", alegia): geure burua eta besteak mimatu, eta ingurukoei mima gaitzaten uztea. Haurrak eta beldurrak masajeatzeko poemak. Barne-korapiloak askatzeko proposamena, geure baitan dugun haurrari ere ia ahazturiko opariak berreskuratzeko gonbita. Masajeak poemen bitartez, poemak masajeen bitartez. Norberari, besteari. Denak zilegi. Zeure esku.
Keywords: Haurren beldurra; Monografiak