La oca de las emociones = Emozioen antzara-jokoa (Mutkids, 2014)
Emozioen antzara jokoa, taula jolasa da. Betiko antzar jolasaren bertsio gaurkotua da. Kasu honetan emozioak taldean era positibo eta eraikitzailean landuko dira. Emozioen antzara-jokoan jokalariek taula osotik igaro behar dute, eta jokoa jokalari bat 47. laukira iristen denean amaitzen da. Jokalariak, ordea, jaurtitze zehatzarekin sartu behar du lauki horretara, eta, hala ez bada, sobera ateratako puntuak laukietan atzeraka zenbatu behar dira. 2 eta 4 jokalari artean aritu daitezke, eta bakoitzak kolore ezberdineko fitxa bat izango du. Taulak zenbakia duten 47 lauki ditu.