Tene Lehiaketa 1989 / Debako Kultur Elkartea - Egaña, Andoni; Urteaga Garmendia, Joxemari; Nabarro, Omar; Prat Mendizabal, Maria Mercedes; Oiarbide, Asier; Mendiguren Elizegi, Xabier (Tene Lehiaketa, 1989)
Debako Kultur Elkarteak eta Udalak antolatu eta bultzatutako 6. Tene Lehiaketa honetako irabazlea, Andoni Egañaren "Hil kanpaiak" ipuin jostalari eta miresgarria duzu. Ondoren, Joxe Mari Urteagak agure baten gogoeta lanbrotsua dakarkigu; Xabiere Mendiguren eta Omar Nabarroren eskutik, literaturaz iragana berreskuratzeko saio bana, nor bere erara, lehorrekoa eta kostaldekoa; M. Mercedes Prat Mendizabal debarrak eta Asier Oiarbide gazteak, azkenik, bide berri iradokorrak eskaintzen dizkigute beren ipuinetan.