Patxi Zubizarreta idazlea ezagutzeko / testua, Patxi Zubizarreta ; irakurlea, Raul Lopez de Munain ; grabazioa, Pako Eizagirre - Zubizarreta, Patxi; Lopez de Munain, Raul; Eizagirre, Pako (Literatur printzak hitz lauz (Pako Eizagirre), 2008)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak" entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira euskal idazle ezagunen testuekin: egunkarietako artikuluak, liburuetako pasarteak...