Euskara Lehen Hezkuntza : LH 4 : [ikaslearen liburua] - Boillos, Mari Mar; Landa, Ivan (Donostia : Erein, 2020)
Hezkuntza Sailak Heziberri 2020 egitasmoan argitaratu dituen dekretu, argibide eta oinarri metodologikoei eutsiz, burutu da material hau.Material honen xedea da LHko 4. mailako ikasleek euskaraz izan beharreko komunikazio-gaitasunaren garapenean lagungarri izatea, enborreko Euskara eta Literatura irakasgaiaren bidez.
2020/06/24
2020/06/24
Lehen Hezkuntza, 4. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2019ko deialdia; EIMA 1, 2020ko deialdia)
2020/06/24
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak