"Zauri ezkutuak: bullyng-a eskolan" liburuaren irakurketa-gida gamifikatua. Irakaslearen liburua - Sancho Herrero, Susana; Morillo, Fernando (Irun : Gaumin, 2020)
Landuko diren GAI NAGUSIAK, Heziberri 2020 curriculumeko oinarrizko konpetentzien bitartez: jazarpenari aurre egiteko moduak eta proposamenak. Horiez gain, hezkuntzan hain funtsezkoak iruditzen zaizkigun eta elkarri hain loturik diren honako gaitasun hauek ere landuko ditugu: elkartasuna, enpatia, autoestimua, erresilientzia, gaitasun sozialak, asertibitatea... Gamifikazioak leku handia izango du gida honetan, prozedura biziki interesgarria iritzi baitiogu, klasean egindako hainbat esperientziaren arabera. Lan horretarako ardatz hartuko den liburua: Zauri ezkutuak. Bullyinga eskolan (Fernando Morillo Grande idazlearena).
DBH, 1. eta 2. mailak
2020/07/08
Keywords: Eskola-jazarpena; Irakurketa eta idazketa; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Liburuak lantzeko proposamen didaktikoak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak