Argi superdetektibea / Paul van Loon ; marrazkiak, Fátima García ; irakurtegia, Isabel Carril ; [itzulpena, Maite Solozabal] - Loon, Paul van (Ziaboga. Misterioa (Bruño), 1998)
Argi Etxaluze du izena, baina Argi Muturluze deitzen dio jende guztiak. Zerbait galtzen bada, Argik aurkituko du. Hori bai, bi txokolatinaren truke. Den-dena daki lapurretez, bahiketez, galdutako jostailuez... Arazoren bat baduzu? Deitu Argiri, gau eta egun, beti erne baitago. Argik ez dio inoiz erlojuari erreparatzen.