Babar eta Gabon aitona - Brunhoff, Jean de (1899-1937); Billelabeitia, Miren ([Madrid] : Alfaguara ; [Bilbao] : Desclée de Brouwer, 1991)
Babarrek goibel eta arduratsu ikusten ditu umeak. Gabon Aitonak bere eskutitzak erantzun ez dituelako izan dela azaldu dio Kefirrek. Eskutitzetan jostailuak eta gozokiak eskatzen zituzten. Luzaro pentsatu ondoren, Gabon Aitonaren bila bera joatea erabaki du Babarrek...
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Elefanteak; Eguberriak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak