Isadora Moon eskolara doa / [testua eta ilustrazioak] Harriet Muncaster ; Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxearen itzulpena - Muncaster, Harriet (Isadora Moon (Mezulari), 2020)
Isadora Moon desberdintasunak egiten du berezi. Isadoraren ama maitagarria da eta aita banpiroa, eta, berak bietatik gorde du zerbait. Ikaragarri gustatzen zaizkio gaua, saguzarrak eta bere tutu beltza; baina baita eguzkiaren argia, hagaxka magikoak eta Pinky, arrosa koloreko bere untxia ere. Eskolara joateko unea iristen zaionean, Isadorak ez daki bietako zein aukeratu: maitagarriena ala banpiroena?