Isadora Moon eskolara doa - Muncaster, Harriet; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbao : Mezulari, 2020)
Isadora Moon desberdintasunak egiten du berezi. Isadoraren ama maitagarria da eta aita banpiroa, eta, berak bietatik gorde du zerbait. Ikaragarri gustatzen zaizkio gaua, saguzarrak eta bere tutu beltza; baina baita eguzkiaren argia, hagaxka magikoak eta Pinky, arrosa koloreko bere untxia ere. Eskolara joateko unea iristen zaionean, Isadorak ez daki bietako zein aukeratu: maitagarriena ala banpiroena?
6 urtetik aurrera (urdina)
Isadora Moon Goes to School
Keywords: Maitagarriak; Banpiroak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak