Euskara eta Literatura : DBH 1 / egileak, Ibaizabal taldea, Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxea, Zezilio Salas Urbina ; laguntzaileak, Garazi Arteagagoitia Agirre, Nere Kalzakorta Astorkia - Arteagagoitia Agirre, Garazi; Kaltzakorta Astorkia, Nere; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli; Salas, Cecilio (Egizu gauzak gerta daitezen (Ibaizabal), 2020)
"Euskara eta Literatura DBH 1" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Egizu Gauzak Gerta Daitezen" proiektuaren barnean dago. "Egizu Gauzak Gerta Daitezen" proiektua DBHrako Ibaizabalen proposamen berria da. Proiektu hau lau ideia nagusitan oinarritu dugu: Maker kultura aplikatzea ("Egizu zuk zeuk; egizu besteekin), talentua kudeatzea (konpetentzietan oinarritutako lana), digitalean heztea eta motibazioa sustatzea (gamifikazioaren bidez eta ikaslea ikaskuntza prozesuaren erdigunean jarrita).