Gizarte Zientziak : Lehen Hezkuntza 4 - de la Mata de la Mata, María del Mar; García Iglesias, José Javier; Gamifica Tu Aula taldea; Labayru Itzulpen Zerbitzua ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
"Gizarte Zientziak LMH 4" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Jakintzaren Zaindariak" proiektuaren barnean dago. Hezkuntza proposamen hau konpetentzien araberako ikaskuntzan oinarrituta dago eta metodologia aktiboak praktikan jartzeko aukera ematen du.
2019/11/08
2019/12/02
LMH, 4. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2020ko deialdia)
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2020ko deialdia)
2019/12/02
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak