Jarduera interaktiboak sortzeko tresnak - Goñi, Maite; ZuZeu Podcast ([Donostia] : Zuzeu, 2020)
Gaurko saioan hainbat erreferentzia ematen dira eta horiekin zer egin daitekeen aipatuko da. Itxialdian irakasle askok zailtasunak izan dituzte jarduerak bidaltzean ikasleei. Batzuetan PDF moduan bidali dizkiete eta ikasleek inprimatu, bete eta argazkia bidali dute bueltan. Gaur horren alternatiba interaktiboak aipatuko dira: h5p, educaplay, learningapps eta wordwall. Jarri kaskoak eta entzun!
Keywords: Hezkuntza eta teknologia berriak; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak