Gizarte Zientziak : Lehen Hezkuntza 4 : proposamen didaktikoa - Edelvives. Lehen Hezkuntzako Hezkuntza Proiektuen Saila; Labayru Itzulpen Zerbitzua ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
"Gizarte Zientziak LMH 4 - Proposamen didaktikoa" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Jakintzaren Zaindariak" proiektuaren barnean dago. 4. mailako materialen gidaliburua da hau.Hezkuntza proposamen hau konpetentzien araberako ikaskuntzan oinarrituta dago eta metodologia aktiboak praktikan jartzeko aukera ematen du.
2020/04/23
2020/05/15
LMH, 4. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2020ko deialdia)
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2020ko deialdia)
2020/05/15
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak