Naturaren Zientziak : Lehen Hezkuntza 4 / egileak, José Javier García Iglesias, Mª del Mar de la Mata de la Mata ; elkarte laguntzailea, Gamifica Tu Aula taldea ; [itzulpena, Bitez] - de la Mata de la Mata, María del Mar; García Iglesias, José Javier (EIMA 1 (2020ko deialdia), 2020)
"Naturaren Zientziak LMH 4" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Jakintzaren Zaindariak" proiektuaren barnean dago. Hezkuntza proposamen hau konpetentzien araberako ikaskuntzan oinarrituta dago eta metodologia aktiboak praktikan jartzeko aukera ematen du.